Rosendalskolen

Hørby Skoleby, Hobro

Søren Andreasen den 30-10-2014
    VALGHOLD MEDIER

I ugen inden efterårsferien havde valghold medier premiere på deres fine Stop Motion film.

Ca. 300 elever var klassevis inviteret til at se filmene og stemme på den film, de syntes var bedst.

Filmen "Historie på tavlen" lavet af Julie, Laura og Kirsten 8.d blev efterfølgende kåret som vinder.

Klik på linket og se - eller gense - pigernes vinderfilm.
    Olav Spanggaard Petersen den 28-10-2014
    Udvalget for børn og familie har gennem den seneste tid drøftet en justering af skole og dagtilbudsstrukturen. Udvalgsformanden har tilkendegivet at der ikke er flertal for at føre forslagene ud i livet. Det betyder at de videre undersøgelser er sat på standby.Udvalget ønsker dog fortsat at mødes med de berørte bestyrelser og høre deres synspunkter på udfordringerne. Efter udvalgsmødet i november vil der komme nærmere informationer om disse møder og det videre forløb.

Svend Madsen, formand
    Peter Muhl, næstformand