Rosendalskolen

Hørby Skoleby, Hobro

Johnny Kræmer Jensen den 25-01-2015
    OPRÅB til især alle de forældre der transporterer børn til skole!

Skolebestyrelsen har fået mange henvendelser om det trafikkaos, som ofte er omkring skolen især om morgenen. Vi er nødt til at hjælpe allesammen.
    Vi må igen opfordre JER ALLE til at bruge PARKERINGSPLADSEN ved Rosendalhallen.
    Børnene kan gå sikkert i skole bagom skolen,, og I FORÆLDRE kan komme hurtigt videre uden at skulle hen forbi skolen.
    Alt for mange farlige situationer opstår, og det er blot et spørgsmål om tid før det går rigtigt galt!
    Snak med jeres børn om brug af færdselspatrujlernes henvisninger, og følger I jeres børn i skole, så lær dem at bruge de rigtige overgange.
    Gør en indsats, kære forældre. På forhånd tak
    Johnny Kræmer Jensen den 28-11-2014

SÅ LETTER VI
    Mariagerfjord Kommune tilbyder nu behandling af overvægtige børn og unge i alderen 3-18år. Hvad er SÅ LETTER VI?? SÅ LETTER VI er et behandlingstilbud som henvender sig til børn og unge med overvægt i alderen 3-18 år. Tilbuddet kan strække sig i op til 2 år, og henvender sig både til barnet og barnets familie. En vellykket indsats kræver at hele familien bakker op.
    Læs vedhæftet brochure

Billeder fra hverdagen