Rosendalskolen

Hørby Skoleby, Hobro

Johnny Kræmer Jensen den 10-02-2017

NYT SKOLEBØRN: Tema om forældrenes rolle i skolen (klik på linket)

Temaet denne gang er forældrenes rolle i skolen og vi kommer hele vejen rundt om emnet fra interview med den ny undervisningsminister Merete Riisager, over skolens forventninger til forældrene, fordomstjek af lærere og forældre samt skolereportage om skole-hjem-møder.

Johnny Kræmer Jensen den 09-02-2017
    Vedrørende sne

NT siger, at de altid forsøger at køre. Derfor kan det være svært at aflyse undervisningen. Følg med på Nordjyllands Radio og på NT’s hjemmeside. Der vil på Skoleintra være et link til NT’s hjemmeside. Er du i tvivl, så lad børnene blive hjemme. Hvis skolebussen er forsinket mere end 10 min., skal eleverne gå hjem igen. Det er farligt at stå længe ude i stærk kulde. Sørg i øvrigt for, at børnene er klædt godt på, når de sendes ud i vinterkulden.
    Der undervises i den udstrækning, det er muligt, og der vil altid være pasningsordning for de børn, der møder op på skolen.
    Hvis vejene er ved at lukke, og det bliver nødvendigt at sende eleverne hjem, så har vi ikke mulighed for at sende bud til alle godt 800 forældrepar. Det er en god ide at have en aftale om, hvor børnene skal være i en sådan situation.
    På skolens hjemmeside har vi opdateret telefonnr. til de forskellige busselskaber, hvis man skal i direkte kontakt med dem. Vi vil ligeledes på hjemmesiden holde jer orienteret, hvis vintervejret driller os.

Johnny Kræmer Jensen den 07-02-2017
    Kære forældre

Så er de ændrede køreplaner fra NT på plads. I vedhæftet er der vist de ændringer, som vedrører bustransport for Rosendalskolens elever i forbindelse med renoveringen af Hostrupvej

På hjemmesiden www.mariagerfjord.dk/hostrupvej kan I finde samtlige busændringer

Der er fra i dag information på infoskærme i busserne med henvisning til NTs hjemmeside: https://www.nordjyllandstrafikselskab.dk/Mariagerfjord

Søren Andreasen den 06-02-2017

SÅ LETTER VI

Se den nye korte film om nogle af de seje børn fra projektet SÅ LETTER VI (hjælp til overvægtige børn).

Måske har I interesse i at høre mere om projektet. Kontaktoplysninger sidst i filmen.

Johnny Kræmer Jensen den 30-01-2017
    Som de fleste af jer nok ved, skal kommunen i gang med at renovere Hostrupvej i Hobro. Det er et større projekt, som indebærer, at Hostrupvej bliver lukket for gennemkørende trafik i den 10 måneder, som projektet står på. De går i gang med selve arbejdet fra den 14. februar 2017, og det er fra denne dato, at Hostrupvej vil være spærret.

Har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte kommunen – gerne på mail [email protected]

Johnny Kræmer Jensen den 30-01-2017
    Tilbud til børn og bedsteforældre i 4. - 5. og 6.klasse

BØRNEBØRNENES MADVÆRKSTED

Har du en bedsteforældre som du gerne vil lave mad sammen med?
    Eller vil du låne en bedsteforældre?

Læs tilbud fra Hjerteforeningen, der 4  tirsdage, startede den 28.februar afvikler et projekt i Rosendalskolens skolekøkken. Kontaktoplysninger og tilmelding i folderen, som ligeledes er uddelt i klasserne.

Johnny Kræmer Jensen den 26-08-2015
    Rosendalskolen en august dag i 2015 set lidt for oven...
    Vælg FULD SKÆRM inden visning

Billeder fra hverdagen