Rosendalskolen

Hørby Skoleby, Hobro

Johnny Kræmer Jensen den 21-08-2014
    Klik her og læs MAGASINET SKOLEBØRN

Rosendalskolens bestyrelse er medlem af foreningen Skole og Forældre, og via ovenstående link kan forældrene læse det seneste nummer af foreningens blad.
    Flemming Jørgensen den 19-08-2014
    Opsamling fra efterårets forældremøder (løbende)

1) Pauserne i indskolingen er placeret med en formiddagspause på 20 minutter, en middagspause på 35 minutter, hvor der spises ca. det første kvarter og en eftermiddagspause på 10 minutter.
    Mellemtrinnet og udskolingen har samme pauser, men udskolingen har på de to lange dage (mandag og onsdag) yderligere 15 minutters eftermiddagspause, hvor Cafè Rosen har åbnet.
    Alle elever slutter dagen med 5 minutters pause, for at give "busbørnene" bedre tid til at nå busserne.

2) Rosendalskolen er pt. ikke en lektiefri skole, men vi forventer, at lektier får en anden karakter og at der bliver færre lektier. Vi mener fortsat, at det er værdifuldt, at forældre sammen med deres børn arbejder med lektier.
    Johnny Kræmer Jensen den 14-08-2014
    Se venligst vedhæftet bilag. Giv dit barn vitaminer og ekstra energi dagligt!
    Johnny Kræmer Jensen den 11-08-2014
     Information fra Cafè Rosen

- se ny folder med Cafè Rosens varer (vedhæftet men ligeledes uddelt i papir)
    - kuvert til frugtbestilling er uddelt til eleverne. Bestil frem til juleferien NU.
    - bestilling af mad fra Sønderup Landkøkken via hjemmesiden ophører 31.august    (opfordring til at I får brugt eventuelle penge på jeres/deres konto inden)
    - Bestilling af mælk fra Arla er altid muligt løbende. Brug www.skolemaelk.dk
    - Cafè Rosen vil udvide åbningstiden mandag og onsdag kl. 14.30-14.40

hilsen
    Personalet i Cafè Rosen
    Johnny Kræmer Jensen den 04-07-2014
    Information om skema, lærere og telefonlister til det kommende skoleår

God sommerferie. Første skoledag efter ferien er mandag den 11.august kl. 8.00
    Johnny Kræmer Jensen den 25-06-2014
    Mariagerfjord kommune har lavet denne lille pjece. Meget let læselig.
    herunder som "bladre" fil og vedhæftet som pdf.fil.

Billeder fra hverdagen