Rosendalskolen

Hørby Skoleby, Hobro

Johnny Kræmer Jensen den 24-06-2016
    Sommerhilsen juni 2016

Vi er ved at tage afsked med skoleåret 2015/16 og børnene kan begynde på en velfortjent sommerferie. Dette skoleår har også på flere måder skilt sig ud fra tidligere skoleår. – ikke mindst at Jakob Møller Andersen har afløst Flemming Jørgensen  som ny skoleleder pr. 1.april 2016.

Det har været et travlt forår for personalet og for ny ledelse med planlægningen af kommende skoleår. Til jeres orientering så er lærer Gitte Rod Sørensen blevet konstitueret som afdelingsleder i stedet for Olav Spanggaard pr. 1.juni til og med kommende skoleår.

Vi har haft de bedste intensioner om at lave et fint sommerbrev til jer, men har besluttet at vi udskyder det, og udgiver et brev/folder til august til skolestart i stedet. (via forældreintra)

I løbet af uge 31 kan I finde jeres barns skoleskema på forældreintra.

I onsdags blev der afholdt en fin dimission for 95 afgangselever, og vi ønsker alle held og lykke i fremtiden. Vedhæftet kan I læse skoleleder Jakob Møller Andersens tale til elever og forældre ved dimissionsarrangementet.

1.skoledag er mandag den 8.august kl. 8.00

RIGTIG GOD SOMMERFERIE TIL ALLE
    Johnny Kræmer Jensen den 20-06-2016
    Så er det muligt at bestille frugtposer til kommende skoleår via netbetaling med SWIPP
    Da vi forventer tilskud fra EU skolefrugtordning, så kan I for ca. 2 kr om dagen sikre jeres barn frisk frugt hver dag i skolen.
    Vi håber at rigtig mange forældre vil give børnene den mulighed.
    Se vedhæftet bilag.

Johnny Kræmer Jensen den 26-08-2015
    Rosendalskolen en august dag i 2015 set lidt for oven...
    Vælg FULD SKÆRM inden visning