Rosendalskolen

Hørby Skoleby, Hobro

Olav Spanggaard Petersen den 10-10-2014
    Hej alle brugere af busterminalen i Hobro.
    Efter efterårsferien er busterminalen flyttet til Texacogrunden.
    Se vedhæftede skitse
    Flemming Jørgensen den 30-09-2014
    Opsamling fra efterårets forældremøder (løbende)

1) Pauserne i indskolingen er placeret med en formiddagspause på 20 minutter, en middagspause på 35 minutter, hvor der spises ca. det første kvarter og en eftermiddagspause på 10 minutter.
    Mellemtrinnet og udskolingen har samme pauser, men udskolingen har på de to lange dage (mandag og onsdag) yderligere 15 minutters eftermiddagspause, hvor Cafè Rosen har åbnet.
    Alle elever slutter dagen med 5 minutters pause, for at give "busbørnene" bedre tid til at nå busserne.

2) Rosendalskolen er pt. ikke en lektiefri skole, men vi forventer, at lektier får en anden karakter og at der bliver færre lektier. Vi mener fortsat, at det er værdifuldt, at forældre sammen med deres børn arbejder med lektier.

3) Standpunkts karakterer gives fortsat kun i 8. og 9. årgang. Der udarbejdes elevplaner for alle elever.

Billeder fra hverdagen